Bir teklif
isteği

Haberler

Terex® Finlay, “Güçlü Miras, Güçlü Gelecek” odaklı yeni iş markasını duyurdu

Kuzey İrlanda merkezli Terex Finlay; imajını geleneksel temel değerlerine ve gelecek stratejilerine dayalı olarak güncellemek ve yenilemek için iş markasını değiştirdiğini duyurdu. Şirket, pazarlama konusunda tamamlayıcı yeni bir logo, slogan ve yeni bir stil içerecek şekilde tüm dünyada 'Finlay' olarak bilinecek.

Küresel İş Kolu Müdürü Matt Dickson, marka değişikliğinin şirket genelinde devam eden iyileştirme, büyüme ve yenilik çabasının bir parçası olduğunu açıkladı. “Kurucumuz John Finlay, mobil eleme ekipmanı kavramına öncülük etti ve adı, 65 yılı aşkın bir süredir güvenilirlik ve performans üzerine kurulu bir itibar ile sektörde efsaneleşti. Geçtiğimiz on yılda, bugün piyasadaki en kapsamlı paletli ekipman serisinin yanı sıra makineleri küresel olarak destekleyecek altyapıya odaklanan çok güçlü bir büyüme stratejisi uyguladık.”

“Ürün teklifimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kesintisiz şekilde gelişecek ve genişleyecektir. Halihazırda hibrit teknolojiyle çalışan geniş bir makine yelpazesi sunuyoruz ve önümüzdeki yıllarda, aldığımız 'müşterinin sesi' geri bildirimlerine dayalı ürün yol haritamız sayesinde hibrit ve elektrikli ekipmanları daha da geliştireceğiz."

Matt sözlerine şöyle devam ediyor: “Satış sonrası hizmet desteği ve bunu destekleyecek olan dijitalleştirme çözümlerinin devreye alınması, sektörümüzün zirvesinde kalmamızı sağlamanın anahtarıdır. Bayilerimiz, ortaklarımız ve müşterilerimizle yaptığımız kapsamlı pazar araştırmaları sonucunda, yarının müşterileri için küresel pazardaki geçmişimizi, başarımızı ve konumumuzu yansıtacak şekilde marka kimliğimizi geliştirmenin önemini anlamış bulunuyoruz. Yeni Finlay logosu, köklü geçmişimizin bilincinde olarak yepyeni ve modern bir yaklaşım sunuyor.

Yeni sloganımız olan “Güçlü Miras, Güçlü Gelecek” ifadesi, bayi ağımızla bağlantılı servis ve destek ile tamamlanan, ürünlerimizde yenilik, performans ve güvenilirlik gibi nitelikleri kapsayan mirasımızın gücünü ve derinliğini yansıtmaktadır. Markanın geleceğinde yatan güç, ürün ve coğrafi geliştirme, operasyonel iyileştirmeler ve destek hizmetleri genelinde geleceğe yönelik stratejilerimizi destekliyor.''

"Marka değişikliği, modernize edilmiş ve yenilenmiş bir web sitesine entegre edilmiş eksiksiz bir dahili ve harici pazarlama materyali paketini, yenilenmiş sosyal medyayı ve dijital kanalları içerecek. Yeni kimlik, hem geleneksel hem de yeni dijital iletişim platformlarına uyarlanabilecek şekilde özel olarak tasarlandı. Gelecek konusunda iyi bir konumdayız, büyümemizi sürdürmeye ve markamızı güçlendirmeye odaklandık. Yeni, cesur kimliğimiz, dünyanın önde gelen kırma, eleme ve taşıma üreticilerinden biri olarak konumumuzun net bir göstergesidir ve ürünlerimiz ile hizmetlerimizi önümüzdeki yıllarda da sunmaktan heyecan duyacağız" şeklinde konuştu İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Neil McIlwaine.