Bir teklif
alın

Haberler

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin: MPSMarketing@terex.com

Simplicity SI Serisi Elekler - Mükemmel Uyum

Terex Minerals Processing Systems (MPS), ağır hizmet tipi, orta ve ince düzey eleme uygulamaları için tasarlanmış yeni bir Simplicity grubu olan Standart Eğimli (SI) elek serisini piyasaya sundu. MPS Ürün Müdürü Edwin Sauser, “SI elekler maksimum değer ve uzun ömür sağlayacak şekilde akıllıca tasarlandı.  Elekler çok yönlü ve kolay bakım yapılacak şekilde tasarlandı. Katlar arasındaki geniş boşluk sayesinde bakım kolaylaşıyor ve hızlı medya değişiklikleri yapılabiliyor” demiştir.

SI Elekler sağlam bir tahrik mekanizması ve büyük boy rulmanlar kullanılarak üretilmiştir, bu üniteler yüksek tonajların ve çok çeşitli uygulamaların üstesinden gelebilir. Islak ya da kuru elek olarak kullanılan bu üniteler, spesifik uygulamanıza uyacak ayarlanabilir strok ve hız kombinasyonlarına sahiptir ve  2 ya da 3 katlı yapılandırmalarda kullanılabilir.

Elekler daha çok yönlülük ve piyasada daha yüksek düzeyde güvenilirlik sağlayan pek çok özelliğe sahiptir. Tel örgülü medyayla donatılmıştır ancak kesme veya kaynaklama işlemine gerek olmadan Poliüretan ya da Kauçuk medya veya çelik plakayla modüler medyaya dönüştürülebilir.

SI elekleri gres ya da yağ ile çalışma seçeneğine sahiptir. Gresle Otomatik Yağlama sistemi vardır. Yan plakalar sıcak haddeli yarı ölü/ölü çelikten yapılmıştır ve katlarla birlikte güçlendirme plakaları, yan plakalara Huck cıvatayla tutturulmuştur. Sağlam tübüler kat çerçeveleri içi boş bölümlerden ve fabrika üretimli yapılardan imal edilmiştir.

Besleme tepsisi ve boşaltma ağızları aşınmaya dayanıklı gömleklerle temin edilir. Elek kutusu, stres konsantrasyonunu düşürmek üzere kaynaksız yapıdan imal edilmiştir. Elek mekanizması, daha uzun rulman ömrü sağlayacak şekilde tasarlanmış titreşimli elek otomatik hizalamalı küresel makaralı rulmanlara monte edilmiş çelik eksantrik milden oluşur. Strok, volanlara monte edilmiş karşı ağırlık değiştirilerek gerektiği şekilde ayarlanabilir.

Elekler, tesiste yıkayıcı kiti eklenerek bir yıkama eleğine de dönüştürülebilir. İsteğe bağlı olarak, elekler toz kapsülleme düzeniyle de sunulur.

SI Series

Daha fazla bilgi için lütfen +44 781 0441 386 numaralı telefondan Michelle Murphy ile iletişim kurun ya da michelle.murphy@terex.com adresinden kendisine e-posta gönderin