Bir teklif
alın

Haberler

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin: MPSMarketing@terex.com

Terex® Minerals Processing Systems, Her Uygulamaya Yönelik bir Konik Kırıcı’ya Sahiptir

Bir Terex® Minerals Processing Systems (MPS) markası olan Cedarapids®, mevcut etkileyici konik grubumuza yeni bir konik kırıcı grubu sunmanın gururunu yaşıyor. Yeni TG Serisi, Bronz Burçlu Istavroz Rulmanlı Konik olacaktır. Bu yeni koni serisi, şu anda piyasada lider olan Cedarapids MVPX Serimizi (Vida Tipi Koni) ve Cedarapids TC Serimizi (Şamandıra Hazneli Koni) tamamlayacak ve sektördeki en çok yönlü ve kapsamlı koni grubunu sunmamıza olanak tanıyacaktır!  Terex MPS, piyasadaki diğer tüm koni üreticilerinin bir adım önüne geçerek, her konik kırma uygulaması gereksinimine yönelik bir çözüm sunarken, mümkün olan en iyi ürün kalitesi ve verimlilikle müşterilerimizin uygulama gereksinimlerini de karşılamaktadır.

Kırıcı Teknolojisi Ürün Müdürü Wayne VanAntwerpen'e göre, “Hem geniş beslemeli İkincil hem de ldquo;çok yönlü” Üçüncül yapılandırmada sunulan yeni TG Istavroz Rulmanlı koni grubu, sektörde bize özel bir sınıf oluşturmamızı sağlayacak. Diğer OEM'lerin hiçbiri böylesine çok yönlü ve kapsamlı bir konik kırıcı portföyü sunmuyor. Terex olarak, makaralı rulmanlı koni grubumuz olan Cedarapids MVPX ve Cedarapids TC konilerde son derece yüksek başarı göstererek müşterilerimize makaralı rulman teknolojisinin tüm avantajlarını sunuyoruz. Bronz burç teknolojisinin dahil edilmesiyle birlikte bronz burçların sağlayabildiği çok yönlülüğün kapısını açabiliyoruz: örneğin koninin eksantrik atımı, yalnızca eksantrik burcun döndürülmesiyle tesiste hızlı ve kolay bir biçimde değiştirilebiliyor. Masraflı dönüştürme işlemleri ya da pahalı parçalar gerekmiyor.”

Yeni Istavroz Rulmanı grubu, Çakıllı Kum ve Geri Dönüşüm sektörlerine odaklanan 4 modelden oluşacak: sırasıyla TG120 (120hp), TG220 (220hp), TG320 (320hp) ve TG420 (420hp). Her model 2 versiyonda sunulacak: TG (Üçüncül) ve TGS (İkincil). TG tipi ikincil, üçüncül ve dördüncül konumda çalıştırılabilir; yaklaşık %75 daha geniş besleme alabilen TGS modelleri, ikincil konum için veya hatta kontrollü beslemeli kum & çakıl uygulamasında birincil konum için dahi mükemmeldir. Ayrıca, yüksek kapasiteli madencilik ve taş ocağı uygulamaları için 2 geniş model de sunulacaktır: TG820 (820hp) ve TG1020 (1020hp).

Istavroz Rulmanlı Koni Fark Yaratıyor

Yeni TG Serisi ıstavroz rulmanlı koniler, mevcut Terex konilerin sunduğuna benzer nominal maksimum besleme boyutları ve güç uygulaması sağlar ancak sunulan çeşitli eksantrik atım seçenekleri ve gömlek yapılandırmaları uygulama çok yönlülüğünü artırır.  TGS Serisi modeller, Üçüncül versiyonlu benzerleriyle aynı taban montajını kullanır ve aynı beygir gücü aralığında çalışır. TG serisine kıyasla daha az doğrusal yapılandırmaya ve eksantrik atım seçeneğine sahiptir ancak bu modeller diğer kırıcı tiplerine göre daha fazla avantaj sağlar. Örneğin 200 hp İkincil versiyon Istavroz Rulmanlı koni, diğer 300-400 hp koni tiplerine benzer çıktı performansına ve diğer 400-500 hp koni tiplerine benzer maksimum besleme boyutuna sahip olabilir.

TG320_1

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:
Michelle Murphy
Merkezi Pazarlama Müdürü
Tel. +44 781 0441 386
e-posta: michelle.murphy@terex.com